GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi

Kas

"Sen yalnızca Türk milletinin değil dünya üzerindeki ezilmiş milletlerinde önderi oldun. Çünkü onlar, seni örnek alarak bağımsızlıklarını kazandılar."

Kas

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATÜR'ÜN ÖNDERLİĞİNDE İLAN EDİLEN CUMHURİYETİN 100. YILINI BÜYÜK BİR GURUR VE ŞÜKRANLA KUTLADIK.

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ

Ekm

1.DÖNEM 1.ORTAK SINAV VE MAZERET SINAVI TAKVİMİ BELLİ OLDU....

Ekm

Okulumuz öğrencilerine 16 Ekim 2023 Pazartesi günü, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce “Gençlik ve Güvenli Gelecek” konulu konferans gerçekleştirildi.

Proje kapsamında öğrencilerimize terör örgütlerinin zararlı faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Terörle mücadelede halk desteğinin önemi vurgulandı.

Oldukça verimli  geçen eğitim için Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne  teşekkür ederiz.

Ekm

VELİ TOPLANTISIMIZ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU 12 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 13.30 DA YAPILACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR

SORUMLULUK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTESİ VE SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ

BURSLULUK BAŞVURULARI BAŞLADI

May

Okulumuzda Afad yetkilileri tarafından 23.05.2023 tarihinde Afet Farkındalık Eğitimi verildikten sonra öğrencilerle deprem tatbikatı yapılmıştır.

May

2. DÖNEM 1.ve 2.ORTAK SINAV TAKVİMİ BELLİ OLDU !!!!! SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN EKTEKİ DİLEKÇE ÖRNEĞİNİ DOLDURARAK OKUL İDARESİNE TESLİM ETMESİ GEREKMEKTEDİR,DİLEKÇE VERMEYEN ÖĞRENCİLER SINAVLARA KATILMA HAKKINI KULLANMAMIŞ OLUP 1. DÖNEM ORTALAMASI İLE BİR ÜST SINIFA GEÇECEKLERDİR.

Mrt

2. Dönem veli toplantısı 22.03.2023 Çarşamba günü saat 11.30 da okulumuzda yapılacaktır. Tüm öğrenci velilerimiz davetlidir.

Şbt

2022/2023 ÖĞRETİM YILI ŞUBAT (KIŞ) DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI TAKVİMİ ve ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER

Ock

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılması hedeflenmektedir.

Ara

1.DÖNEM 2.ORTAK SINAV VE MAZERET SINAVI TARİHLERİ RESİMDEKİ TAKVİMDE BELİRTİLDİĞİ GİBİDİR

Ekm

2022/20223 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ile Veli bilgilendirme Toplantısı 27.10.2022 Perşembe Günü ,saat 13.40 'ta Yapılacaktır.

Yapılacak Olan Veli toplantımıza ve Genel Kurul Toplantısına Tüm Velilerimiz Davetlidir.