GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi

2024-2025 EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ

2024-2025 EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI 17/09/2024-20/09/2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

1. Okuldan mezun olamayan 12 nci sınıf öğrencileri ile devamsızlık tebligatı yapıldığı hâlde okula veya sınavlara katılımları sağlanamayan öğrenciler, sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair yazılı taleplerini kayıtlı oldukları okul müdürlüğüne sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar bildirmeleri hâlinde sorumluluk sınavı planına dâhil edilir.
  2. Yılsonu beceri sınavında başarısız olan öğrencilerin bu derslere ait sorumluluk sınavları, iş dosyası dikkate alınmaksızın yazılı ve/veya uygulamalı sınav şeklinde yapılır.
  3. Sorumluluk sınavı sonunda tek dersten başarısızlığı bulunan son sınıf öğrencileri için aynı usulle takip eden hafta içinde bir sınav daha yapılır.
  4. Okuldan mezun olamayan 12 nci sınıf öğrencilerinden sınıf tekrar etme hakkı bulunanlar başarısız olunan ders sayısına bakılmaksızın sınıf tekrar edebilir. Ancak, sınıf tekrar etmek istemeyen öğrencilerden sınıf tekrarı yapmış olanlar bir, sınıf tekrarı yapmamış olanlar ise iki öğretim yılı daha başarısız oldukları derslerden sorumluluk sınavına girebilir.
  5. Sınav saatinden yarım saat önce okulda öğretmenler odası katında hazır bulunuz.
Yayın: 28.08.2024 - Güncelleme: 28.08.2024 13:54 - Görüntülenme: 218